05-09-2020: Belly painting

Prachtig toch?! Zo'n schildering op een mooie, zwangere buik. Het was superleuk om aanwezig te zijn bij het maken hiervan, wat een kunst en creativiteit.

En die foto van de twee grote zussen, met in het midden hun zusje, nu nog veilig bij hun mama in de buik... om te smelten gewoon!
Dol op het resultaat met de prachtige kleuren.

29-08-2020: Mooi Maastricht 

Een paar dagen door Maastricht gedwaald... lekker veel gewandeld, gelezen en gegeten met Jeroen. Nu weer terug en druk bezig met het selecteren en optimaliseren van de foto's van de bruiloft van een week geleden... time flies!

22-08-2020: Bruiloft Marc & Bianca

Op zaterdag 22 augustus 2020 zijn Marc & Bianca getrouwd.

Rond 09:30 reed ik richting Dirksland waar Bianca al klaar zat voor de voorbereiding; make-uppie op, een mooi bohemien kapsel met krullen en tot slot nog dé jurk.

Nadat Marc had aangebeld, vertrokken we richting de bunkerroute in Ouddorp voor de foto's. Ik denk dat we nog geen 5 minuten op locatie waren toen er een enorme regenbui overkwam. Gelukkig had ik nog een paraplu in de auto liggen, dus hoppa, ik snel terugrennen naar de auto om die te halen. Ook meteen maar even kijken op Buienradar en dat zag er niet zo best uit. Wat gaan we nu doen?  *schakeldeschakel*

Gelukkig zat het trammuseum in de buurt en na een telefoontje konden we daar terecht om binnen foto's te maken. Wat een toffe locatie was dat zeg!
Uiteindelijk liet de zon zich ook weer zien en kregen we een ''backstage tour'' van één van de medewerkers. Dit leverde gave foto's op, enthousiaste meneer, mocht je dit lezen; ontzettend bedankt!

Hierna richting huis waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie. Een mooie ceremonie waarbij Bianca ook nog een prachtig lied zong voor Marc. Tijdens het bewerken van de foto's, heb ik de tekst en het deuntje regelmatig in m'n hoofd gehad (If you love me, then say you love me and you are mine. Hey come on darling, stop the hiding, speak your mind...)


Na de ceremonie hebben we genoten van heerlijke koffie op wielen (de truck paste maar net in de tuin) en mijn lievelings; verse friet.

Wat was het een leuke, ontspannen dag met prachtig weer (op die ene regenbui na).
Marcel & Bianca, enorm bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen!

Heel veel geluk samen, blijf stralen zoals jullie deden op 22 augustus!
Liefs, Michelle.

20-06-2020: Bruiloft Marcel & Anouck

Op zaterdag 20 juni 2020 was het dan zo ver, de bruiloft van Marcel & Anouck.
Mijn lieve collega-vriendin zou ja gaan zeggen tegen haar Marcel en ik mocht hun dag vastleggen... wat een eer om dit te mogen doen!

Rond 11:00 moest ik in Dordrecht zijn waar ik werd ontvangen door Marcel, Anouck en de kinderen. Iedereen had er ontzettend veel zin in maar was ook wel een klein beetje gespannen. Het was een gezellige, chaotische boel.

Na de lunch (Anouck kreeg bijna geen hap door haar keel, zenuwen hè) begon Anouck met het voorbereiden; make-uppie op, haren in de krul en daarna de jurk aantrekken. Even later begon ook Marcel met de voorbereidingen; een supertof pak met gave accessoires zoals een zakhorloge en een flat cap (Peaky Blinders style).

Hierna zijn Marcel, Anouck en de kids richting de Eikenhof gelopen waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie.
Wat een locatie vol groen, rust en fotogenieke plekjes.

Na een mooie ceremonie met het grappige en ook wel romantische verhaal over hoe de liefde tussen Marcel & Anouck ontstaan is, werd er geproost en mocht iedereen aan de Brokking (typisch Dordts gebakje... en hmmm lekker dat 'ie was). 

Hierna begon de handfasting, een oud-Keltische manier om te trouwen door twee mensen letterlijk aan elkaar te binden. Een soort ‘tie the knot’, dus!
Tijdens de handfasting lazen Marcel & Anouck elkaar hun trouwgeloften voor, met een lach en een traan.


Na de handfasting hebben we genoten van een gezellig pasta buffet en als toetje was er weer Brokking (Anouck was zo lief geweest om de Brokking dubbel te bestellen hihi).

De rest van de avond was een gezellig samenzijn rondom een vuurkorf met een glas zelfgemaakte Limoncello, wijn of bier in de hand.

Marcel & Anouck, onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen!
Jullie vertrouwen in mij doet mij goed en dat ik dit voor jou heb kunnen doen Anouck maakt deze hele dag natuurlijk extra bijzonder voor mij.
Wat was het een mooie, ontspannen en ongedwongen dag en wat zijn jullie leuk samen.
Heel veel geluk samen en tot gauw!
Liefs, Michelle.

10-06-2020: Op stap met Vera

Vandaag ben ik weer samen met Vera van Vevice Communication op pad geweest voor een personal branding fotosessie. Tijdens zo'n sessie kun je laten zien wie er achter jouw bedrijfslogo zit. We gaan samen in gesprek over wat jij wil uitstralen en ik denk met je mee welke locaties en poses hierbij passen.

Vera heeft me die middag ook nog op een plek gebracht waarvan ik niet wist dat die zo fotogeniek was, thanks!

Nieuwsgierig en interesse? Stel dan gerust je vragen, wie weet kan ik iets voor je betekenen.

06-06-2020: Een rondje Zierikzee

Vanmiddag een rondje door Zierikzee gewandeld met mijn camera in de aanslag. Fantastisch om in zo'n fotogenieke stad te wonen! 

16-05-2020: Jong & ietsje ouder

Vandaag bij het strandje van Ouwerkerk gaan wandelen. Wat een lekker plekje. De hondjes mochten ook nog even tussen de duinen poseren. Joep wordt bijna 3 en Jack is inmiddels al 12, vandaar de titel ;). 

13-05-2020: Zonsopkomst in Zierikzee

Zo blij dat ik hier mag wonen... een uitzicht om verliefd op te zijn.

09-05-2020: Teddy

Wat een lekker ding, die Teddy. Stiekem ben ik wel een beetje verliefd op haar.

28-04-2020: Babbelbox

Opa & oma zijn vandaag 55 jaar getrouwd. Om dat te vieren mochten zij vandaag de 'Babbelbox' openen, een omgebouwde bouwkeet die door middel van twee afgesloten cabines met glasplaat ertussen als bezoekruimte gebruikt gaat worden. Hierna mochten ze hem als eerste uitproberen, wat was het leuk om hier bij te mogen zijn.
Dikke virtuele kus voor jullie, opa & oma...

26-04-2020: Broer en zus

Vandaag naar de Pluktuin geweest met Thom & Lise. Wat een weer en dan ook nog wat tulpen kunnen plukken voor de oma's.

11-04-2020: Labjes tussen de tulpen

Prachtig, dat tulpenseizoen. Hondje er tussen en je hebt meteen een leuke portretfoto.

08-04-2020: Tulpentijd

De tulpentijd... zo fijn dat dit ''gewoon'' doorgaat in deze gekke tijd.
Ieder jaar maak ik een foto van mijn lieve labrador Joep die tussen de tulpen zit.
Leuk om hem zo te zien groeien, z'n koppie wordt steeds meer volwassen.

29-03-2020: Lente

Zelfs de zon is in de wolken... prachtig, zo'n zonsondergang!

18-03-2020: Sakura

Een jaar geleden schreef ik het volgende: ''De Japanse kersenbloesem staat maar heel kort in bloei maar dat maakt 'm misschien wel mooier. Alles gaat uiteindelijk voorbij, hoewel dat niet altijd leuk is, vind ik het ook een geruststellende gedachte.''

Toen had ik het over mijn depressie en wilde ik natuurlijk dat die zo snel mogelijk voorbij zou zijn. Hoe bizar is het dat dit jaar deze tekst net zo goed past bij de huidige situatie rondom het Corona virus. Laten we hopen dat dit ook voorbij gaat, het liefst zo snel mogelijk en in goede gezondheid...


Toevallig kwam er ook nog hommel voorbij vliegen terwijl ik foto's aan het maken was, love it!

01-03-2020: Mijn lieve opa

Jaahaa hiep hiep hoera, opa werd begin van de maand 80 jaar oud en dat moest natuurlijk gevierd worden met een feestje. In verband met alle maatregelen die er nu genomen zijn kan ik je helaas niet bezoeken. Ik hoop dat we snel weer een potje Rummikub met elkaar kunnen spelen in goede gezondheid.
Hou je haaks opa, liefs Mollie.

29-02-2020: Teddy (beer)

Het was een feestje om op Teddy te passen, een lief klein pupje. Lekker kroelen en spelen, dol op! Ook even wat foto's gemaakt maar dat ging best lastig omdat Teddy mijn camera steeds voor een snoepje aan zag en m'n zonnekap op wilde eten...

21-02-2020: Bruiloft Wouter & Jolande

Op vrijdag 21 februari 2020 was het dan zo ver, de bruiloft van Wouter & Jolande.
Mijn eerste bruiloft die ik mocht vastleggen... en dan ook nog eens een winterbruiloft. Wat hebben we geluk gehad met het weer!

Rond 07:30 stapte ik in de auto richting Nieuwdorp, best wel een beetje gespannen. Na een kop koffie begon Jolande met het voorbereiden; de jurk aantrekken, haren in de krul en tegelijkertijd ook nog eens zelf make-up aanbrengen (doe het je niet na).

Nadat Wouter had aangebeld in Nieuwdorp, waar Jolande bijna geen oog dicht had gedaan, vertrokken we richting het strand bij Borssele en de abdij in Middelburg voor de foto's. Wat een locatie, die abdij... ik ben verliefd op de prachtige glas-in-loodramen.

Hierna, hop hop, richting de Vierlinden waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie. Een mooie ceremonie met mooie verhalen over hoe de liefde tussen Wouter & Jolande ontstaan is.

Na de ceremonie zijn we naar Evangeliegemeente de Wijngaard gegaan voor de huwelijksinzegening. En weer terug naar de Vierlinden om te proosten en niet te vergeten het diner.

Wouter & Jolande, onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen! Jullie waren mijn eerste bruidspaar en dat maakte deze hele dag natuurlijk extra bijzonder voor mij. Wat was het een mooie dag en wat zijn jullie leuk samen.
Heel veel geluk samen, blijf stralen zoals jullie deden op 21 februari!
Liefs, Michelle.

15-02-2020: Flower power

Vanmiddag op pad geweest met Lisa en Joep. Lekker rondneuzen in de kringloop en uitwaaien langs het water. Kijk eens wat een leuke auto we tegen kwamen, een flower power busje... daar moest Lisa even voor gaan poseren natuurlijk!

14-02-2020: Vera van Vevice

Op Valentijnsdag heb ik personal branding foto’s mogen maken voor Vera van Vevice Communication.

Vooraf zijn we met elkaar in gesprek gegaan om te brainstormen over wat voor soort foto’s er gemaakt moesten worden, wat Vera graag wil uitstralen en hebben we nagedacht over welke locaties hierbij zouden passen.

Zo heb ik verschillende foto’s gemaakt die representatief zijn voor de website maar ook heb ik wat foto’s gemaakt die zij kan gebruiken voor berichten op social media.

10-01-2020: Maans''verduistering''

Afgelopen maandag tips gekregen over hoe je de maan mooi kunt vastleggen. Dus ik ben vanavond op pad gegaan met m'n camera om deze uit te testen tijdens de ''maansverduistering''. De verduistering viel een beetje tegen maar wel een mooie foto kunnen schieten... thanks Mischa!

01-01-2020: Gelukkig nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar namens mij en deze knapperd <3
Benieuwd naar wat 2020 mij zal gaan brengen. In juni heb ik de eer om de bruiloft van twee lieve vrienden vast te leggen... enorm blij dat zij mij dit vertrouwen geven en dat ik de kans krijg om mijzelf te ontwikkelen.
Voor nu nog even uitbuiken van al die oliebollen... fijn 2020!

03-11-2019: Hondenjachttraining

Joep, Thijs en Queran hebben vanmorgen hard gewerkt voor hun baasjes. Joep (foto rechts) heeft een lekker ondeugend koppie <3.

23-10-2019: Beestenboel

Vanmorgen ben ik op pad geweest met Amy, Jack en Nour. De drie musketiers hadden jachttraining en ik mocht er bij zijn om de boel vast te leggen.

02-10-2019: Spelen met sluitertijd

Momenteel volg ik een cursus fotografie waarbij ik de opdracht heb gekregen om te spelen met de sluitertijd. Wat leuk om dan in de binnenstad van Zierikzee te wonen en daar mooie foto's te kunnen maken. Blij dat ik deze leerzame cursus volg!

28-09-2019: Rolstoelbasketbal familietoernooi

 Het is al weer even geleden maar ik mocht foto's maken tijdens het rolstoelbasketbal familietoernooi afgelopen september. Leuk om foto's van te maken én erg leuk om mee te mogen doen met zo'n toernooi. 

01-09-2019: Broertjes

Kleine Jort lag lief te slapen tijdens het maken van de foto's... zo leuk die voetjes <3

Ook hadden zijn grote broers Stijn, Ties en Wout wel zin om op de foto te gaan.

30-08-2019: Workshop avondfotografie

Vanavond heb ik een te gekke workshop avondfotografie gevolgd. Wat heb ik een hoop kunnen leren om zo het beste uit m'n camera te kunnen halen en wat was het leuk zeg!

.

15-08-2019: Toeren met de Trabant

Vandaag zijn we op pad geweest met een Trabant. Wat een leuk, fotogeniek ding!

14-08-2019: Een boswandeling met Joep

We zijn de komende twee weken op vakantie in het prachtige Limburg. Ook op vakantie kan ik het niet laten om met mijn camera op pad te gaan. Bij deze een aantal foto's die ik gemaakt heb tijdens een boswandeling met onze labrador Joep.

13-08-2019: Binnenkijken bij Pension '''Het Pakhuys''

Een aantal van de foto's die ik heb gemaakt voor Pension ''Het Pakhuys''. Heel wat anders dan het vastleggen van mensen of dieren maar ook enorm leuk om te doen!

11-08-2019: Avondwandeling

Onderweg naar het strand kwamen Marjolein en ik een veldje met zonnebloemen tegen. Wat zijn ze mooi en hoppa, meteen een spontane foto van Marjolein geschoten. Na een koffie gedronken te hebben bij een strandtent ook nog een mooie zonsondergang gezien op het strand, heerlijk zo'n avondwandeling!

11-08-2019: Hondenjachttraining

Vanmorgen foto's gemaakt tijdens de hondenjachttraining, dat was al weer een poos geleden. Het blijft mooi om de honden aan het werk te zien.

26-06-19: Rondje Zierikzee

In opdracht van pension ''Het Pakhuys'' heb ik verschillende foto's in en om Zierikzee gemaakt. Wauw, wat is het hier mooi wonen. En wat is het leuk om zoiets te mogen doen voor een bedrijf. Ik ben trots op het resultaat!

Wil je Zierikzee een keer bezoeken? Dan kun je vanaf 1 juli 2019 terecht in pension ''Het Pakhuys'' in de Sint Domusstraat 81.