16-03-2022: Personal branding

Vergroot jouw online zichtbaarheid, je bereik & je opdrachten door te laten zien wie JIJ bent. Ook (of juist) wanneer je het heel lastig en/of spannend vind voor een camera. 
Door een gezellige, laagdrempelige en fijne samenwerking maken we creatieve & onderscheidende beelden van jou. Mensen willen zaken doen met mensen, niet met een logo.

Mijn geduld, empathisch vermogen en vrij slechte grappen helpen je om te ontspannen voor de camera.

Nieuwsgierig en interesse? Stel dan gerust je vragen, wie weet kan ik iets voor je betekenen.

22-12-2021: Puppy's

Vorige week mocht ik de prachtige pups van Jolynn vastleggen.
Wat een scheetjes, je zou er toch het liefste één, twee of drie mee naar huis nemen om heerlijk mee te gaan knuffelen?

22-08-2020: Bruiloft Marc & Bianca

Op zaterdag 22 augustus 2020 zijn Marc & Bianca getrouwd.

Rond 09:30 reed ik richting Dirksland waar Bianca al klaar zat voor de voorbereiding; make-uppie op, een mooi bohemien kapsel met krullen en tot slot nog dé jurk.

Nadat Marc had aangebeld, vertrokken we richting de bunkerroute in Ouddorp voor de foto's. Ik denk dat we nog geen 5 minuten op locatie waren toen er een enorme regenbui overkwam. Gelukkig had ik nog een paraplu in de auto liggen, dus hoppa, ik snel terugrennen naar de auto om die te halen. Ook meteen maar even kijken op Buienradar en dat zag er niet zo best uit. Wat gaan we nu doen?  *schakeldeschakel*

Gelukkig zat het trammuseum in de buurt en na een telefoontje konden we daar terecht om binnen foto's te maken. Wat een toffe locatie was dat zeg!
Uiteindelijk liet de zon zich ook weer zien en kregen we een ''backstage tour'' van één van de medewerkers. Dit leverde gave foto's op, enthousiaste meneer, mocht je dit lezen; ontzettend bedankt!

Hierna richting huis waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie. Een mooie ceremonie waarbij Bianca ook nog een prachtig lied zong voor Marc. Tijdens het bewerken van de foto's, heb ik de tekst en het deuntje regelmatig in m'n hoofd gehad (If you love me, then say you love me and you are mine. Hey come on darling, stop the hiding, speak your mind...)


Na de ceremonie hebben we genoten van heerlijke koffie op wielen (de truck paste maar net in de tuin) en mijn lievelings; verse friet.

Wat was het een leuke, ontspannen dag met prachtig weer (op die ene regenbui na).
Marcel & Bianca, enorm bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen!

Heel veel geluk samen, blijf stralen zoals jullie deden op 22 augustus!
Liefs, Michelle.

20-06-2020: Bruiloft Marcel & Anouck

Op zaterdag 20 juni 2020 was het dan zo ver, de bruiloft van Marcel & Anouck.
Mijn lieve collega-vriendin zou ja gaan zeggen tegen haar Marcel en ik mocht hun dag vastleggen... wat een eer om dit te mogen doen!

Rond 11:00 moest ik in Dordrecht zijn waar ik werd ontvangen door Marcel, Anouck en de kinderen. Iedereen had er ontzettend veel zin in maar was ook wel een klein beetje gespannen. Het was een gezellige, chaotische boel.

Na de lunch (Anouck kreeg bijna geen hap door haar keel, zenuwen hè) begon Anouck met het voorbereiden; make-uppie op, haren in de krul en daarna de jurk aantrekken. Even later begon ook Marcel met de voorbereidingen; een supertof pak met gave accessoires zoals een zakhorloge en een flat cap (Peaky Blinders style).

Hierna zijn Marcel, Anouck en de kids richting de Eikenhof gelopen waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie.
Wat een locatie vol groen, rust en fotogenieke plekjes.

Na een mooie ceremonie met het grappige en ook wel romantische verhaal over hoe de liefde tussen Marcel & Anouck ontstaan is, werd er geproost en mocht iedereen aan de Brokking (typisch Dordts gebakje... en hmmm lekker dat 'ie was). 

Hierna begon de handfasting, een oud-Keltische manier om te trouwen door twee mensen letterlijk aan elkaar te binden. Een soort ‘tie the knot’, dus!
Tijdens de handfasting lazen Marcel & Anouck elkaar hun trouwgeloften voor, met een lach en een traan.


Na de handfasting hebben we genoten van een gezellig pasta buffet en als toetje was er weer Brokking (Anouck was zo lief geweest om de Brokking dubbel te bestellen hihi).

De rest van de avond was een gezellig samenzijn rondom een vuurkorf met een glas zelfgemaakte Limoncello, wijn of bier in de hand.

Marcel & Anouck, onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen!
Jullie vertrouwen in mij doet mij goed en dat ik dit voor jou heb kunnen doen Anouck maakt deze hele dag natuurlijk extra bijzonder voor mij.
Wat was het een mooie, ontspannen en ongedwongen dag en wat zijn jullie leuk samen.
Heel veel geluk samen en tot gauw!
Liefs, Michelle.

09-05-2020: Teddy

Wat een lekker ding, die Teddy. Stiekem ben ik wel een beetje verliefd op haar.

29-02-2020: Teddy (beer)

Het was een feestje om op Teddy te passen, een lief klein pupje. Lekker kroelen en spelen, dol op! Ook even wat foto's gemaakt maar dat ging best lastig omdat Teddy mijn camera steeds voor een snoepje aan zag en m'n zonnekap op wilde eten...

21-02-2020: Bruiloft Wouter & Jolande

Op vrijdag 21 februari 2020 was het dan zo ver, de bruiloft van Wouter & Jolande.
Mijn eerste bruiloft die ik mocht vastleggen... en dan ook nog eens een winterbruiloft. Wat hebben we geluk gehad met het weer!

Rond 07:30 stapte ik in de auto richting Nieuwdorp, best wel een beetje gespannen. Na een kop koffie begon Jolande met het voorbereiden; de jurk aantrekken, haren in de krul en tegelijkertijd ook nog eens zelf make-up aanbrengen (doe het je niet na).

Nadat Wouter had aangebeld in Nieuwdorp, waar Jolande bijna geen oog dicht had gedaan, vertrokken we richting het strand bij Borssele en de abdij in Middelburg voor de foto's. Wat een locatie, die abdij... ik ben verliefd op de prachtige glas-in-loodramen.

Hierna, hop hop, richting de Vierlinden waar het hele gezelschap zich verzamelde voor de ceremonie. Een mooie ceremonie met mooie verhalen over hoe de liefde tussen Wouter & Jolande ontstaan is.

Na de ceremonie zijn we naar Evangeliegemeente de Wijngaard gegaan voor de huwelijksinzegening. En weer terug naar de Vierlinden om te proosten en niet te vergeten het diner.

Wouter & Jolande, onwijs bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen! Jullie waren mijn eerste bruidspaar en dat maakte deze hele dag natuurlijk extra bijzonder voor mij. Wat was het een mooie dag en wat zijn jullie leuk samen.
Heel veel geluk samen, blijf stralen zoals jullie deden op 21 februari!
Liefs, Michelle.

15-02-2020: Flower power

Vanmiddag op pad geweest met Lisa en Joep. Lekker rondneuzen in de kringloop en uitwaaien langs het water. Kijk eens wat een leuke auto we tegen kwamen, een flower power busje... daar moest Lisa even voor gaan poseren natuurlijk!

14-02-2020: Vera van Vevice

Op Valentijnsdag heb ik personal branding foto’s mogen maken voor Vera van Vevice Communication.

Vooraf zijn we met elkaar in gesprek gegaan om te brainstormen over wat voor soort foto’s er gemaakt moesten worden, wat Vera graag wil uitstralen en hebben we nagedacht over welke locaties hierbij zouden passen.

Zo heb ik verschillende foto’s gemaakt die representatief zijn voor de website maar ook heb ik wat foto’s gemaakt die zij kan gebruiken voor berichten op social media.

10-01-2020: Maans''verduistering''

Afgelopen maandag tips gekregen over hoe je de maan mooi kunt vastleggen. Dus ik ben vanavond op pad gegaan met m'n camera om deze uit te testen tijdens de ''maansverduistering''. De verduistering viel een beetje tegen maar wel een mooie foto kunnen schieten... thanks Mischa!

01-09-2019: Kleintje

Kleine Jort lag lief te slapen tijdens het maken van de foto's... zo leuk die voetjes <3

30-08-2019: Workshop avondfotografie

Vanavond heb ik een te gekke workshop avondfotografie gevolgd. Wat heb ik een hoop kunnen leren om zo het beste uit m'n camera te kunnen halen en wat was het leuk zeg!

.

23-05-2019: Nour

Wat een mooie dame, die Nour. Zo jong en nu al zo fanatiek tijdens de jachttraining. Prachtig om te zien hoe graag ze nu al voor haar baas wil werken.

09-05-2019: JA!

Wat een feest om deze avond te mogen vastleggen!
Lieve Rachel & Steve, bedankt dat ik jullie feest mocht vastleggen <3

17-04-2019: Kleine Daan

Vandaag foto's mogen maken van Daan en zijn trotse ouders. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo'n klein kindje voor de lens had. Wat een uitdaging maar o zo leuk om te doen. Kijk die kleine voetjes nou!

13-04-2019: Joyke

Joyke is helemaal happy met zijn nieuwe familie. Wat een leuk hondje en wat valt 'ie mooi op zo tussen de tulpen.

13-04-2019: Zwarte labjes

Vanmiddag deze twee zwarte labradors voor de camera gehad. Wat een koppies hè. Rembrandt (links) is net één jaar geworden en Thijs is inmiddels acht jaar. 
Ik vind het altijd zo mooi om te zien dat iedere labrador zo zijn eigen kenmerken heeft waardoor ze toch allemaal verschillend zijn.

12-04-2019: Grote zus

Jade is er helemaal klaar voor om grote zus te worden. Wat een vrolijk meisje met haar mooie krullenbos. Het was een feestje om haar samen met haar ouders te fotograferen.

26-02-2019: Lentekriebels

Vandaag ben ik op stap geweest met deze mommy & daddy to be. Wat een weer, daar krijg je toch lentekriebels van.

23-11-2018: Joy

Vandaag ben ik op stap geweest met labrador retriever Joy voor een fotosessie in het bos. Wat past ze mooi bij al die herfstkleuren. Ook mocht ik een paar kiekjes maken van Melissa & Lisa. Wat een gezelligheid!